Handelsbetingelser Sørensen Biobrændsel

Soerensen-biobraendsel.dk ejes og drives af

VOGNMAND PER RIISE SØRENSEN

CVR-nr: 14399534

Firma Adresse: Skørpingvej 44, 9575

E-mailadresse: [email protected]

Telefonnummer: 98335330

Etableringsår: 01-07-1990

Priser

Alle priser på sørensen-biobrændsel er inklusiv moms, afgifter og levering.

Betaling

Sørensen Biobrændsel benytter sig af følgende betalingsmuligheder:

Quickpay

Direkte bankoverførsel

Hos Sørensen Biobrændsel kan du betale med:

 • Dankort

Beløbet for varerne bliver først trukket, når varerne bliver afhentet eller er leveret hos kunden. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Du kan få tilbagebetalt pengene, hvis:

 • Du ikke har modtaget varen.
 • Du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger.
 • Du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen, ved f.eks. at afhente den.
 • Der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen.

Når du er klar til at bestille klikker du på ”kurven” i menuen, hvor du efterfølgende klikker Gå til kassen. Her indtaster du dit fornavn, efternavn, e-mailadresse, telefonnummer, adresse, postnummer, by og betalingsform.

Når du har bestilt vare hos Sørensen Biobrændsel, modtager du en kvittering på e-mail for vores modtagelse af din bestilling.

Levering

Se vores dækningsområde – klik her.

Sørensen-biobrændsel.dk leverer løsvarer med blæsebil i området Jylland og Fyn. Vi leverer pallevarer i en radius på 60 km fra Industriparken 15 – 9575 Terndrup. Vi kører gerne længere end 100 km ved bestilling af 1 helt træk pallevarer.

Kontakt os gerne for at høre om vi kommer i dit nærområde.

Når du har bestilt varerne hos Sørensen Biobrændsel, er der op til 7 dages leveringstid i normal sæson og op til 14 dage i højsæson, før varerne bliver sendt afsted. Varer der er bestilt til afhentning, kan afhentes fra dag til dag ved Industriparken 15 – 9575 Terndrup.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 1. a) har modtaget din vare
 2. b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 3. c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
 4. d) får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode (punkt d indsættes kun ved aftaler om regelmæssig levering af varer)

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på e-mail [email protected] eller på telefon 98335330. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal aflevere din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Returnerede varer skal være i god og ubeskadiget stand. Hvis returnerede varer viser tegn på skade eller brug, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, hæfter du for forringelse af varens værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen + kvittering afleveres personligt på nedenstående adresse:

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Når du handler på soerensen-biobraendsel.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen afleveres på følgende adresse:

Industriparken 15,

9575 Terndrup

Vi har brug for følgende information, når du afleverer varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Husk, at varen altid skal afleveres tilbage i forsvarlig emballage.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne udlevere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Sørensen Biobrændsel og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og webmasteren for Sørensen Biobrændsel har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på soerensen-biobraendsel.dk er webmaster Thomas Bonderup. Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til soerensen-biobraendsel.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Sørensen Biobrændsel har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Sørensen Biobrændsel via e-mail [email protected].

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Per Sørensen – Telefonnummer 98335330 – Email [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
www.forbrug.dk
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
[email protected]
41 71 50 50