Levering af træpiller

Når du som kunde bestiller dine pallevarer ved os kan du trygt regne med at dine varer er i gode hænder, og du kan allerede ved bestiling godt skrue op for forventningerne. Vi er en mindre virksomhed, som sætter en stolthed og ære i at levere din ordre så professionelt, at du som kunde ikke er i tvivl om, at du arbejder med en virksomhed, som står 100% inde for alle produkterne.

Alle vores produkter bliver leveret med vores terrængående truck, som vi altid har med ud til alle vores leveringer. Ved os vil du som kunde aldrig opleve at paller med træpiller står på fortorvet eller ude ved nærmeste vej. Vi sætter dem gerne ind under carporten, redskabsrummet, garagen, laden eller ved døren indtil fyrrummet. Kan vi komme dertil, skal vi gøre alt vi kan, for at få dem afleveret hvor du ønsker.

Vi har derudover bevist valgt, at vi levere alle vores pallevarer med forvogn frem for med sættevogn. Vi kan have op til 14 paller med på forvognen, men vi kan til gengæld komme tæt på dig som kunde – selv hvis du er bosiddende uden af små veje. Vi har ved større ordre mulighed for at medbringer kærre, og så kan vi have 28 paller med.

Derudover vil du som kunde også opleve, at lige meget hvem der kommer og leverer dine vare – om det er ejeren selv eller en af vores ansatte, så vil dine pallevarer være i de bedste hænder. Vi stræber hver dag mod det fejlfrie, og vi gør vores ypperste for at leve op til dine forventninger.

Læs mere om træpillerTræpiller